Les formacions de l’equip de Rosa dels Vents

Estem de formacions laborals! A les colònies de Rosa dels Vents garantim la màxima qualitat i seguretat dels nostres serveis,  formant a tots els equips de treball de manera específica. A cada formació elaborem i comuniquem els protocols de seguretat i els valors que ens identifiquen. Aprendre jugant i divertint-se amb la màxima seguretat, és possible! 

Monitors, cuiners, personal de manteniment…i més del 90% dels nostres treballadors realitzen formacions específiques anuals, i avui al blog t’expliquem en què consisteixen!

 

Com ja sabeu, les colònies de Rosa dels Vents són conegudes per la varietat dels seus programes educatius. Perquè això sigui possible,  formem rigorosament als monitor@s de lleure en les diferents àrees d’estudi dels programes i en l’entorn de les cases de colònies.  A més, analitzem totes les activitats i jocs i establim protocols específics, auditats per Applus! que ens permeten reconèixer i evitar possibles riscos. Des d’un joc d’aigua, fins a una activitat de tirolines o una ruta en bicicleta, requereixen una fitxa d’instruccions i coordinació per a desenvolupar-les. D’aquí que les incidències i accidents en activitats siguin mínimes.

 

D’altra banda, la filosofia educativa de Rosa dels Vents vetlla per la cohesió de grup entre els nens i les nenes durant tota l’estada. A través de jocs i dinàmiques que es preparen a les formacions, els monitors afavoreixen el treball en equip i les relacions personals. De la mateixa manera, estudien pautes per evitar i detectar casos d’assetjament. A Rosa dels Vents diem no al bullying!

Els cuiners i les cuineres també són una part essencial de tots els programes de colònies i de les cases de Rosa dels Vents. Més enllà d’elaborar els menús,  són els encarregats de les rutines de neteja i desinfecció de la cuina després de cada àpat. Tanmateix, realitzen els controls de temperatura de cocció i recepció dels aliments, així com de les cambres de fred i la traçabilitat dels aliments

És fonamental instruir al personal de cuina sobre totes les intoleràncies alimentàries, com per exemple, d’intoleràncies genètiques digestives (gluten, lactosa, fructosa…) o malalties com la celiaquia, per poder adaptar els menús adequadament. Gràcies a l’equip de nutricionistes que imparteix la formació fem possible l’adaptació total a qualssevol al·lèrgens o intolerància. 

Ja són gairebé 50 anys treballant en el pla de formacions anual per tal que la seguretat i la diversió a les colònies estiguin garantides. A Rosa dels Vents creiem en el nostre equip de professionals i mitjançant els millors recursos oferim un servei òptim i de qualitat

Check Also

Inscripcions als cursos d’anglès a l’estranger 2022

Voleu que els vostres fills i filles millorin el seu nivell d’anglès? A partir dels …