La Base Nàutica de Rosa dels Vents

Coneixeu La Base Nàutica de Rosa dels Vents? El lloc ideal per iniciar-se i gaudir plenament dels esports nàutics de tota Catalunya! 

Es tracta d’un espai únic situat a la desembocadura del riu Ter, enmig del Parc Natural Terrestre i Marítim del Montgrí i les Illes Medes. En un entorn realment excepcional i emblemàtic de l’Empordà, on la bellesa natural està protegida i és poc conegut pels turistes de la Costa Brava!

La combinació de l’aigua dolça i tranquil·la del riu amb l’aigua del mar, fan que la seguretat i la facilitat per desenvolupar l’aprenentatge dels esports nàutics siguin excepcionals. A més, La Base Nàutica de Rosa dels Vents compta amb un equip de monitors professionals especialitzats en esports aquàtics que s’encarreguen de garantir la diversió i la seguretat a l’aigua ¿Qui va dir que els inicis són durs? No amb Rosa dels Vents!

Què fem?

Practiquem de manera pedagògica i lúdica els esports nàutics més top de cada estiu: caiac, paddle surf, windsurf i vela. Per poder aconseguir els millors resultats,  La Base Nàutica de Rosa dels Vents disposa tots els equipaments i materials necessaris, que amb els consells dels súper monitors us faran sentir com veritables professionals. 

Podeu gaudir de La Base Nàutica des del mes de maig a l’agost, quan els dies són més llargs i el temps acompanya a explorar nous esports nàutics. La resta de l’any desapareix! Ja que és una estructura mòbil. 

Totes les activitats nàutiques de tots els programes d’estiu de colònies i de turisme en família es realitzen a la base Nàutica de Rosa dels Vents. Aquestes cases de colònies són Marcel Maillot, i La Garbinada a l’Estartit, situades a pocs metres de La Base Nàutica a la qual arriben a peu. Torre Ferrana a Torroella de Montgrí, Albatros a Llafranc, i La Fosca a Palamós que arriben en autocar o cotxe. A tots aquells que us agradaria ser uns pros, les cases de colònies amb programes específics i són La Garbinada i Marcel Maillot

Ja sabeu què fareu aquest estiu? Afanyeu-vos, tenim places limitades! La Base Nàutica us espera a tots i totes! No us defraudarà!!!

Check Also

Inscripcions als cursos d’anglès a l’estranger 2022

Voleu que els vostres fills i filles millorin el seu nivell d’anglès? A partir dels …