Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies d’estiu 2022!

L’equip de Rosa dels Vents ja ho té tot preparat per viure noves aventures aquest estiu, un any més volem fer de la millor temporada de l’any una experiència inoblidable.

Ja fa més de 40 anys que, a Rosa dels Vents, fomentem el desenvolupament personal de tots els nens, nenes i joves amb les nostres colònies. Així mateix, consolidem les seves capacitats i habilitats a través de la socialització i el treball en personal.

Treballem valors basats en l’observació i el respecte vers la natura i la convivència, tant en grups com en els espais de treball, de joc o de la vida quotidiana. I reforcem l’anàlisi de l’esforç, l’auto-superació i l’apreciació del risc, per tal de fomentar el creixement individual.

Donem valor als productes de proximitat de cada una de les cases de colònies i col·laborem amb dietistes especialitzats, que fan a mida una alimentació variada, sana i equilibrada. Potenciem els hàbits saludables entre els més petits i els adolescents!

Com cada estiu, a les colònies de Rosa dels Vents ens agrada cuidar al detall la qualitat dels nostres serveis, així com l’assistència dels monitors. Ells són els encarregats de fer possible que els vostres fills gaudeixin i creixin personalment en un entorn natural!

L’equip de monitors i monitores està titulat en monitoratge de lleure i en modalitats esportives, així com també estan especialitzats en les activitats de cada programa, per garantir la diversió y la seguretat del vostre fill/a o fills/es.

Estiu, natura, noves experiències i amistats, nous reptes, nous aprenentatges, noves aventures i emocions… Nous records per sempre! Afanyeu-vos per escollir les millors colònies d’estiu pels vostres fills i filles!

 

Check Also

Inscripcions als cursos d’anglès a l’estranger 2022

Voleu que els vostres fills i filles millorin el seu nivell d’anglès? A partir dels …