Colònies amb mil històries per aprendre – Catàleg escolar 2022

Comencen les colònies escolars! Comencen les colònies amb mil històries per aprendre! Aquest any hem preparat modalitats temàtiques i esportives, visites d’un dia i treballs de síntesi. Ho tenim tot a punt!

Les colònies escolars de  Rosa dels Vents estan adaptades als objectius de cada etapa del currículum escolar, treballem l’aprenentatge fora de l’aula!.  Per dur a terme tot aquest treball educatiu, aprofitem les instal·lacions i l’entorn natural de cada una de les cases de colònies. 

Oferim 44 programes escolars amb diferents propostes temàtiques, com per exemple: 

La Granja Escola

Programa per fomentar les relacions dels més petits amb el medi natural. Podran conèixer i interactuar amb els animals de la granja, el món del cavall, l’hort, el bosc… I a més, gaudiran de múltiples activitats de corda, tallers de pastisseria, així com de la gran pista americana que ofereix el centre de colònies del Castell de Fluvià, situat al Parc Natural del Montseny.

Des d’un context lúdic, totes les activitats estan enfocades a treballar la tolerància, el respecte, la confiança en un mateix, l’autonomia, l’autogestió i la cooperació, entre d’altres. 

L’Escola de Màgia

Aquest programa està pensat pels nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Es realitza a la Masia de Mas Bado i els objectius pedagògics més destacats són el desenvolupament de la memòria, l’habilitat intuïtiva i la coordinació neuromotriu

Els equipaments i l’espai natural que disposa la casa de colònies de Mas Badó, endinsarà als alumnes als misteris del món de la màgia i la il·lusió.

L’Art de Pesca

És un dels programes que organitzem en el paisatge de costa i pesca de Palamós. Els alumnes de Cicle Mitjà aprendran sobre la flora i la fauna marina de la zona, mitjançant activitats d’observació i classificació.

A més, a través d’una visita lúdica i d’aprenentatge, coneixeran el port pesquer de Palamós i l’entorn del Baix Empordà. També faran una visita en vaixell a les Illes Medes per conèixer el fons marí del Parc Natural de les illes Medes.

L’Escola de Vulcanologia 

L’Escola de Vulcanologia es troba a la Garrotxa, i disposa d’un programa únic per satisfer la curiositat dels alumnes per la zona volcànica. El projecte de la nostra casa de colònies, la Masia de Mas Pinsach, permetrà als alumnes de Cicle Superior endinsar-se en el món de la geologia, ampliant o iniciant els coneixements sobre la Terra. 

L’entorn natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la visita a la Fageda d’en Jordà seran l’àrea d’estudi, socialització, comunicació i convivència.

L’Escola d’Astronomia

És un dels projectes educatius adaptables a tots els cursos escolars, des de l’Educació Infantil fins a l’ESO. 

Es realitza a la casa de colònies de Mas Portal ubicada a la població d’Àger, on es troben el Centre d’Observació de l’Univers (COU) i l’Observatori Astronòmic del Montsec (OAdM). Amb aquests equipaments astronòmics excepcionals, podran conèixer, descobrir i observar de manera única les dotze cases del sol, els orígens de la terra, els estels i els misteris de la mitologia, entre d’altres.   

 

Com cada any, la qualitat i la màxima seguretat dels nostres serveis estan garantides! Rosa dels Vents disposa d’un gran departament d’activitats educatiu i lúdic, que fusiona la diversió i l’aprenentatge en tots els programes de colònies escolars. 

A més, cadascuna de les nostres cases de colònies compta amb els millors monitors i monitores, titulats amb una formació específica per a les activitats que es duen a terme en cada programa. 

Els nostres monitors i monitores us troben a faltar i us esperen amb més il·lusió i alegria que mai! Preparats per passar-ho d’allò més bé a les colònies amb mil històries per aprendre?

Check Also

Inscripcions als cursos d’anglès a l’estranger 2022

Voleu que els vostres fills i filles millorin el seu nivell d’anglès? A partir dels …