Inscripcions als cursos d’anglès a l’estranger 2022

Voleu que els vostres fills i filles millorin el seu nivell d’anglès? A partir dels 10 anys ja poden viure l’experiència Rosa dels Vents Idiomes!

Més enllà de la immersió lingüística, coneixeran un país, una ciutat, una cultura i moltes amistats noves amb les quals compartiran una experiència única a les millors ciutats anglosaxones. El millor estiu de les seves vides el passaran estudiant!

Els cursos d’anglès de Rosa dels Vents consisteixen en 3 hores de classes diàries, impartides per professors nadius o internacionals especialitzats en mètodes dinàmics i participatius. A més, totes les classes tenen com a objectiu potenciar l’speaking i la comprensió mitjançant activitats que estimulen la comunicació entre l’alumnat.

Segons les vostres preferències i necessitats, podreu escollir entre un allotjament en una residència o en un domicili familiar nadiu. Al llarg de tot el curs, els vostres fills i filles estaran acompanyats constantment per monitors bilingües de Rosa dels Vents, que els guiaran durant tota l’estada.

Els nostres monitors són els responsables de vetllar per la seguretat dels estudiants, des de la sortida del seu vol fins a la tornada a Barcelona. Facilitaran l’adaptació al nou país, fomentaran la integració entre els companys i s’encarregaran de trencar el gel, incentivant que els joves utilitzin l’anglès per comunicar-se durant tot el programa.

Però no tot l’aprenentatge està dintre de les aules! El programa a l’estranger organitza excursions turístiques i gran varietat d’activitats com gimcanes, tirolines, bolera, concurs de talents, zumba, karts o diferents esports (piscina, futbol, bàsquet, rugbi, surf…) que els ajudaran a reforçar les tècniques comunicatives en la llengua anglesa.

Consulteu els nostres destins i us ajudarem a escollir l’experiència personal més completa i enriquidora, des d’11 dies fins a 21 dies:

Doneu-los l’oportunitat a que s’atreveixin amb l’anglès tant dintre com fora de les classes!
Reserveu el curs d’anglès a l’estranger per aquest estiu 2022!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …