Aprèn anglès als nostres cursos d’Anglaterra, Irlanda i Malta

Aprendre l’anglès és molt més que saber pronunciar les paraules correctament. També implica el coneixement de la cultura anglesa per entendre com és el dia a dia real pel que fa les expressions, les frases fetes… és a dir, com és l’anglès en el dia a dia real.

I la millor manera de aprendre i conèixer la cultura d’un idioma com l’anglès és vivint una immersió lingüística amb gent nativa.  Això és el que us proposa Rosa dels Vents en els cursos d’anglès que organitzem a Anglaterra, Irlanda i Malta.

Amb estades d’11 a 21 dies, els cursos es dirigeixen a joves de 13 a 17 anys i poden passar el curs en residències, o bé allotjats en famílies de cada país.

Els cursos d’anglès a Anglaterra els trobareu en llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Swansea (ciutat costera molt propera a Cardiff), York (una ciutat històrica situada al comptat de Yorshire) o Chester (capital del comptat de Cheshire).

Irlanda és un país perfecte per estudiar anglès i fer turisme. Els seus paisatges verds, els seus pintorescs pobles i l’amabilitat de la seva gent faran que els estudiants visquin una experiència inoblidable.

Finalment, la illa de Malta -antiga colònia britànica- és una destinació diferent i amb molt d’encant, bressol d’antigues civilitzacions mediterrànies i envoltat de platges i cales fascinants.

Teniu tota la resta de la informació i les inscripcions seguint l’enllaç

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …