Obrim les reserves per a les colònies d’estiu 2020

SEGUR QUE S’HO PASSARAN BÉ!

El calendari ens diu que som al febrer  i sembla que falta molt per a les vacances, però des de Rosa dels Vents us apropem a l’estiu: Obrim les reserves per a les colònies d’estiu 2020!

Volem que sigueu els primers en escollir les millors colònies, les que més us agradin, les que millor combinin amb els vostres interessos!  Ho hem preparat tot perquè viviu grans emocions, aventures molt divertides, i que trobeu noves amistats i un munt de records que faran inoblidable l’estiu 2020.

Més enllà: a les colònies de Rosa dels Vents els vostres fills i filles creixeran en autonomia personal: les vivències diàries a les colònies, envoltats de natura i noves amistats, els ajudaran a créixer en autoconeixement i autoconfiança social.

A més, estaran en contacte directe amb el medi ambient, millorant la consciència i el respecte per la Natura, aprenent a través de l’observació, l’exploració, l’experimentació i la reflexió i també aprenent a equilibrar el temps d’oci lluny de les pantalles.

A Rosa dels Vents us hem preparat noves activitats per a tots els gustos i preferències: colònies d’aventures, nàutiques, amb anglès, amb equitació, de futbol. I les quatre novetats de l’estiu 2020: Escape Roomers, Beach & horses, Team Building i Aventura.

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …