Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir entre més de 50 programes que hem preparat per a totes les opcions, gustos i preferències. Tu tries l’aventura de la qual vols ser-ne el protagonista!

Els quatre nous programes per a l’estiu 2020:

Colònies per Sant Joan

Team Building. Junior Party: Us agraden els jocs d’espies i els reptes de supervivència per treballar en equip? Voleu passar una Revetlla de Sant Joan diferent? Aquesta és la millor opció per a la nit més curta de l’any i la resta de la setmana!

Colònies Setmana Santa

Vacances d’Aventura: La Setmana Santa dels més atrevits. Rocòdrom, tiralínies, rappel, tir amb arc… Si t’agraden els reptes i t’agrada animar als altres a superar límits, aquestes colònies et fascinaran!

Colònies Escape Roomers

Escape Roomers:  Tens ànima d’investigador? T’agrada resoldre pistes i enigmes? Ets la persona que necessitem. 7 dies de colònies per ajudar-nos a resoldre els enigmes i a escapar dels passadissos secrets.

Colònies Horse & Beach

Beach & Horses / Horses & Beach: Immersió en llengua anglesa, Hípica i Mar. Dues setmanes canviant de casa (una setmana a l’Empordà, l’altra a la Garrotxa) per viure en anglès, muntar a cavall i explorar el mar amb Snorkel, Kayac, Zodiac... Si t’agrada experimentar moltes coses a la vegada, aquesta n’és la teva!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …