Obrim reserves pels cursos d’anglès a l’estranger 2020!

Ja podeu fer el check-in!

Prepareu l’equipatge i, sobretot, les ganes d’aprendre anglès perquè, des de JA, podeu reservar el vostre curs d’anglès a Anglaterra, Irlanda o Malta per l’estiu del 2020.

Des de només 999€ (vol inclòs) teniu 19 programes per escollir, amb estades que van des dels 11 fins als 27 dies, i amb possibilitat d’allotjar-vos en una residència o amb una família.

Les classes dels nostres cursos, amb 3 hores diàries de dilluns a divendres, són impartides per professors nadius, i estan enfocades de manera dinàmica i participativa, potenciant l’speaking i les activitats en grup, per tal de que també siguin d’allò més divertides!

Però és que, a més, la diversió continua fora de l’aula. Els monitors bilingües de Rosa dels Vents us acompanyaran durant el viatge, les excursions i les activitats. I és que d’activitats en tenim un munt de preparades: tot tipus d’esports (futbol, bàsquet, piscina o fins i tot rugby, o surf!), gimcanes, bolera, tirolina, zumba, karts, disco, concurs de talents

Aprofiteu l’oportunitat de viure el millor estiu de la vostra vida i feu una ullada a tota la informació que trobareu a la nostra pàgina web. Per fer-vos-ho més fàcil també hi trobareu un mapa de destinacions. Where would you like to go?

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …