Passa el Nadal i Cap d’Any amb Rosa dels Vents!

Ja arriben les vacances de Nadal i de Cap d’Any i des de Rosa dels Vents us proposem disfrutar d’aquestes dates en família amb nosaltres.

A les nostres cases de colònies i masos hem preparat activitats programades durant aquestes festes que faran que siguin inoblidables!

Veniu al dinar de Nadal i de Sant Esteve a la Masia Mas Badó i al Castell de Fluvià, on els pares podreu participar a la Gran Quina de Nadal i els nens podran sortir al bosc a recollir molsa i branques per al Pessebre del Castell de Fluvià. Des de 28€ els adults i 12€ els nens.

Si el que voleu és passar totes les vacances del Nadal amb nosaltres, des de 27€ per persona/nit podreu venir a les nostres cases de colònies Mas Badó i Castell de Fluvià on us ho passareu molt bé amb totes i cada una de les activitats que faran d’aquest Nadal el millor!

També podeu venir a donar la benvinguda a l’any 2020! Plans de Cap d’Any a partir de 110€ els adults i 55€ els nens al Pirineu, al Montseny i a la Costa Brava, amb actuacions sorpresa, balls, disco amb barra lliure fins les 3,… I el dia 1 un esmorzar com cal, per agafar forces per al circuit d’aventures que us esperarà!

Veniu a passar el Nadal en família a Rosa dels Vents, us encantarà!

Per a més informació i reserva de les nostres vacances de Nadal visiteu: https://www.turismeenfamilia.com/nadal-cap-d-any-i-reis

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …