La celebració de Halloween més temuda: quedar-se sense plaça!

Del 26 d’octubre al 16 de novembre us hem preparat un munt de programes temàtics per celebrar el Halloween en família a les nostres cases de colònies. Però les places estan volant més de pressa que les bruixes amb escombra!

I és que les famílies s’ho passen pipa amb els nostres divertidíssims monitors, que us rebran disfressats i amb tot a punt per participar d’un munt d’activitats.

Hem descobert que les nostres cases de colònies abans eren escoles de bruixeria… on fa milers d’anys hi van viure tot tipus de bruixes i bruixots! Ara, cada Halloween s’obren les portes dels passadissos secrets, on els seus esperits us faran passar una nit màgica.  

Gaudiu en família de les gimcanes de Bruixes i Bruixots, de la preparació de carbasses i disfresses, de la gran festa de Halloween, experimenteu l’escombra voladora, i atreviu-vos a ser caçadors de fantasmes!

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …