Un pont del Pilar enlairat

Feu pont el pròxim 11 d’octubre? Doncs que sigui enlairat!!

Aquest Pont del Pilar al Montseny, a l’Estartit, a la Bisbal de l’Empordà i als Pirineus us esperen un munt d’aventures amb els circuits de Ponts Enlairats.

Una forma diferent de recórrer els boscos i de viure aventures a la natura en què us desplaceu pels arbres a través d’un circuit de cordes i tirolines. Sona bé oi?

Doncs enguany, des de 27 € persona i nit (tot inclòs), us oferim cinc opcions per passar el Pont del Pilar fent ponts enlairats i un muuuunt d’activitats més:

Al Castell de Fluvià (Montseny) descobrireu el Parc d’Aventura del Montseny: amb jump extrem, escalada en rocòdrom i excursió al Castell de Montclús. I per als més petits, visita a La Granja del Castell i passeig en carro.

A Marcel Maillot (L’Estartit) descobrireu el màgic litoral rocós i fareu de detectius amb una gimcana per Torroella de Montgrí. També provareu l’arboradura i el triker pro!

Al Pou del Glaç (Bisbal d’Empordà) us hi esperen art, aventura i gastronomia envoltats de natura: torn, pastisseria, futbolí humà, escalada en rocòdrom i el bosc dels sentits.

A l’Hotel Condes del Pallars*** (Rialp) tindreu l’oportunitat de passar-vos-ho pipa amb el descens de doble tirolina, el jump extrem, el tir amb arc i la Gran Gimcana de Rialp.

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …