Pont d’agost en família

Ja ha arribat l’agost i encara no sabeu on anar?

Aprofiteu les vacances que us tenim preparades pel pont d’agost!
Gaudiu de les nostres cases: Castell Fluvià, La Garbinada i La Fosca.

La primera, la casa de Castell Fluvià es troba al mig del Montseny on podreu gaudir de rappel al buit, tallers de pastisseria, excursions al Castell de Montclús i molt més, a partir de 24 euros per persona i nit!

La següent casa és La Garbinada en plena Costa Brava, on a part de fer un munt d’activitats aquàtiques podreu gaudir de rutes en caiac pel Ter, de visites guiades a la vila medieval de Pals i molt més a partir de 28 euros per persona i nit.

I l’última casa és La Fosca al costat de Palamós, on a partir de 28 euros per persona i nit, podrem gaudir de sortides amb quads, excursions a les runes del poblat ibèric del castell, snorkel i activitats molt refrescants!

Que no us ho expliquin! Veniu a passar l’estiu amb Rosa dels Vents!

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …