No t’oblidis de les colònies d’agost i setembre!

Comença l’aventura!

Heu fet ja les maletes?
Arriba la calor acompanyada de les colònies d’estiu de Rosa dels Vents!

Els primers  protagonistes ja estan a les nostres cases de colònies eufòrics i amb moltes ganes de viure noves aventures, acompanyats dels seus súper monitors i monitores!

Però recordeu a l’agost i el setembre també podeu gaudir d’una fantàstica experiència a través de les nostres colònies d’estiu.

Si et vols apuntar encara queden algunes places a:

  • Primera quinzena d’agost:  TorreferranaMarcel Maillot i Albatros, les tres al Baix Empordà (Girona). On podràs viure unes super vacances aquàtiques! Submergeix-te pel mar mediterrani a través de les nostres classes d’snorkel on descobriràs tota mena de fauna marina. Més a més també et trobaràs amb un munt activitats com padel surf, caiac, tir amb arc, vela, anar amb zodiac, batallades noctures, i un munt de més coses… I recorda que pots practicar l’anglès amb les nostres fantàstiques classes!
  • Segona quinzena d’agost i primera quinzena de setembre: Acaba de gaudir de les últimes setmanes d’estiu a través de la nostra casa de colònies a Castell de Fluvià a Sant Esteve de Palautordera al Vallès Oriental (Barcelona). On ja et pots preparar per viure una aventura extrema a través dels matalassos del jump extrem, els tirs amb tirolina, les batalles al paintball i amb una escapada molt divertida al parc aquàtic d’Illa Fantasia! A més a més, tens l’opció de fer classes amb anglès optativament!

Que no t’ho expliquin! Viu l’estiu amb Rosa dels Vents!

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …