Recull d’opinions dels pares sobre els nostres cursos

Els vostres fills volen fer un curs d’anglès a l’estranger però com a bons pares, teniu dubtes?

Avui us portem un recull d’opinions de pares d’altres estudiants que han realitzat un curs d’anglès a l’estranger amb Rosa dels Vents, ja sigui en una família o en una residència. Let’s goooo!

En Mikel i el seu amic s’ho van passar d’allò més bé a Irlanda i tenen claríssim que repetiran! Així en deixa constància el seu pare:

“Tant el meu fill com el seu amic han tornat molt contents d’Irlanda. La família va ser molt acollidora i el menjar molt bo. Els hi ha agradat estar en una granja! A més, hi havia un fill de la seva edat! Si haguessin pogut, haurien allargat l’estància! Ha agafat molta seguretat amb l’idioma i diu que ho ha entès tot! Fins l’any que ve!”

Josep Lluís, pare d’en Mikel (15 anys) – Athlone Famílies

L’Esther i la Mariona també volen repetir!

 “La meva filla ha estat molt contenta, i vol tornar l’any vinent. S’ha sentit molt acompanyada pels monitors en tot moment. Amb la família no parlaven res que no fos anglès. Han estat molt correctes en tot moment”.

Esther, mare de la Sandra (16 anys) – Cork Famílies

“L’experiència ha estat genial, la nostra filla està molt contenta i esperant ja l’any que ve. Diu que ara entén millor l’anglès i ens ha comentat que ha practicat molt l’speaking”.

Mónica, mare de la Mariona (14 anys) – St. John’s College

La Berta ja és el segon any que realitza un curs d’anglès a l’estranger i li va encantar estar en una família d’acollida.

“La Berta és el segon estiu que va amb vosaltres a Irlanda, i especialment aquest any va tornar contentíssima. Ha estat una elecció molt positiva. Pensem que una bona forma d’aprendre l’anglès és estar amb una família d’origen, i la familia que la va acollir ha estat estupenda”.

Mª Luisa, mare de la Berta (13 anys) – Tralee Famílies

La Júlia, en Roger i l’Alberto us poden assegurar que els monitors són molt tops!

“S’han divertit, han fet amics i han après anglès, han millorat molt la part de l’expressió verbal i el vocabulari, que era l’objectiu de l’estada. Els monitors eren divertits, estaven per ells i es podia parlar amb ells de qualsevol cosa”.

Judith, mare de la Júlia i en Roger (15 i 15 anys) – Kilkenny Famílies

“La nostra filla ha tornat molt contenta. Les classes han estat participatives i divertides, els monitors molt simpàtics i les activitats molt divertides…”

Alberto, pare de la Irene (14 anys) – Chester University

Encara teniu dubtes? Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre els cursos d’anglès a l’estranger, truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …