Our Destinations: Swansea

Vistes meravelloses, paisatges únics i olor de mar… Així és Swansea! Una ciutat amb molta cultura i vida social i que amb Rosa dels Vents també pot ser un destí ideal per aprendre anglès per a joves entre 15 i 17 anys!

El curs d’anglès es realitza al centre d’ensenyament Gower College, una escola de formació professional.  Aquesta disposa de diverses instal·lacions a la ciutat, totes ben comunicades amb el centre.

Les classes d’anglès, com en tots els altres cursos, consten de 3 hores diàries d’anglès de dilluns a divendres i són impartides per professors especialitzats que fan que els alumnes passin una great time mentre aprenen anglès, donant especial èmfasi a l’speaking!

A part de l’aprenentatge a les classes, els nostres estudiants podran profunditzar molt més l’anglès, ja que s’allotjaran en una real family de Swansea! That’s amazing!

A més, els nostres monitors han preparat un programa amb un munt d’activitats on descobriran la ciutat amb un recorregut d’orientació, aniran al aniran al cinema a veure una pel·lícula en anglès, faran esport, saltaran al trampoline center i milloraran la seva punteria al làser tag i fins i tot faran zumba. Ah, i gaudiran d’una nit de disco! Yeah!

Però això no és tot, el dissabte és dia d’excursió i podran conèixer alguna de les ciutats més importants com Cardif o el Big Pit Museum & Brecon Beacons National Park.

Are you ready? Let’s go!!!!

Consulteu la nostra pàgina web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Swansea (Anglaterra), truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís.

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …