Our destinations: Kilkenny

Kilkenny és coneguda com la capital medieval d’Irlanda, però amb Rosa dels Vents també és coneguda com un destí ideal per als joves de 14 a 17 anys que vulguin fer un curs d’anglès a l’estranger.

Així que benvinguts a “la ciutat del marbre”, sobrenom amb el que es coneix a Kilkenny pel tipus de pedra negra tan característica que es va utilitzar per construir la majoria dels seus edificis i que, de tant polida, recorda al mármol.

En aquesta destinació, les classes d’anglès es duran a terme a una de les escoles més antigues d’Irlanda, St. Kieran’s College, envoltada de jardins i zones verdes, molt a prop del centre. Tot un símbol de la ciutat de Kilkenny.

Les classes consten de 3 hores diàries, de dilluns a divendres. Els grups són de 15 a 20 estudiants com a màxim i són impartides per professors especialitzats, que fan les classes divertidíssimes (heu provat mai el Kahoot?) i participatives, posant  especial èmfasi en l’speaking.

A més, complementaran el seu aprenentatge i podran posar-lo en pràctica, ja que s’allotjaran en una real family local, amb la qual només parlaran English all the time!

A part d’aprendre anglès també hi ha temps per la diversió, of course! Els nostres monitors han preparat un programa amb activitats molt top. Practicaran els esports típics irlandesos, gaudiran d’activitats d’aventura com els karts o el caiac i demostraran les seves habilitats amb la dansa i la música irlandesa. Tindran l’ocasió d’anar al cinema, a la bolera i visitaran els monuments més emblemàtics de la població. I per descomptat una nit de disco!

Però això no és tot, el dissabte és el dia d’excursió i podran conèixer algunes de les ciutats més importants com Dublín o Waterford.

Descobriran que el millor estiu de la seva vida se’l passaran estudiant!

Consulteu la nostra pàgina web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Kilkenny (Irlanda), truqueu-nos a 935 036 035 per informar-vos sense compromís.

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …