Our destinations: Chester University

Amb 2.000 anys d’història i envoltada d’extenses muralles romanes i medievals, la ciutat de Chester és una destinació adequada per a joves de 14 a 17 anys que vulguin realitzar el seu curs d’anglès a Anglaterra

Les classes es realitzen a la Universitat de Chester, una de les institucions d’educació superior anglesa més antigues, que compta amb dos campus universitaris dins la ciutat. El Campus Parkgate, situat al centre, i el Campus Riverside, que es troba al costat de les antigues muralles. Tots dos ofereixen un entorn amb magnífiques instal·lacions i aules plenament equipades per fer el curs, acreditat pel BRITISH COUNCIL, de 3 hores diàries d’anglès, de dilluns a divendres.

Fora de les aules, però dins la mateixa universitat, els estudiants hi trobaran espais verds, un poliesportiu, camps de futbol i, fins i tot, pistes de tennis i d’esquaix.

I on s’allotjaran? Doncs a Summer House, una residència també situada en ple centre que ofereix confort i una molt bona qualitat, amb bany privat i televisió. Amb només 10/15 minuts caminant poden anar des d’allà fins al campus!

El programa d’activitats culturals i esportives, amb l’acompanyamant i la dinamització dels nostres monitors, es realitzarà en alguns casos amb estudiants d’altres nacionalitats, afavorint la comunicació en anglès i una experiència plural i diferent.

Entre les activitats hi trobem esports en equip, jocs d’orientació i visites als museus de Chester, tallers de manualitats, activitats nocturnes, (a little fun of fun never hurt nobody!) i excursions (optatives) a algunes de les ciutats més importants de tota la zona i també del país, com Liverpool o Manchester.

Trobareu tota la informació d’aquest curs d’anglès a Anglaterra per a joves, d’11 dies de durada, a la nostra pàgina web. També podeu trucar al 935 036 035 per tal de resoldre els vostres dubtes i preguntes, així com perquè us assessorem sobre aquest o qualsevol dels altres nostres cursos. 

El millor estiu de la seva vida se’l passaran estudiant!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …