Our destinations: Chester University

Amb 2.000 anys d’història i envoltada d’extenses muralles romanes i medievals, la ciutat de Chester és una destinació adequada per a joves de 14 a 17 anys que vulguin realitzar el seu curs d’anglès a Anglaterra

Les classes es realitzen a la Universitat de Chester, una de les institucions d’educació superior anglesa més antigues, que compta amb dos campus universitaris dins la ciutat. El Campus Parkgate, situat al centre, i el Campus Riverside, que es troba al costat de les antigues muralles. Tots dos ofereixen un entorn amb magnífiques instal·lacions i aules plenament equipades per fer el curs, acreditat pel BRITISH COUNCIL, de 3 hores diàries d’anglès, de dilluns a divendres.

Fora de les aules, però dins la mateixa universitat, els estudiants hi trobaran espais verds, un poliesportiu, camps de futbol i, fins i tot, pistes de tennis i d’esquaix.

I on s’allotjaran? Doncs a Summer House, una residència també situada en ple centre que ofereix confort i una molt bona qualitat, amb bany privat i televisió. Amb només 10/15 minuts caminant poden anar des d’allà fins al campus!

El programa d’activitats culturals i esportives, amb l’acompanyamant i la dinamització dels nostres monitors, es realitzarà en alguns casos amb estudiants d’altres nacionalitats, afavorint la comunicació en anglès i una experiència plural i diferent.

Entre les activitats hi trobem esports en equip, jocs d’orientació i visites als museus de Chester, tallers de manualitats, activitats nocturnes, (a little fun of fun never hurt nobody!) i excursions (optatives) a algunes de les ciutats més importants de tota la zona i també del país, com Liverpool o Manchester.

Trobareu tota la informació d’aquest curs d’anglès a Anglaterra per a joves, d’11 dies de durada, a la nostra pàgina web. També podeu trucar al 935 036 035 per tal de resoldre els vostres dubtes i preguntes, així com perquè us assessorem sobre aquest o qualsevol dels altres nostres cursos. 

El millor estiu de la seva vida se’l passaran estudiant!

Check Also

Obrim reserves pels cursos d’anglès a l’estranger 2020!

Ja podeu fer el check-in! Prepareu l’equipatge i, sobretot, les ganes d’aprendre anglès perquè, des …