Les nostres colònies als mitjans

Sabeu que han publicat articles sobre les colònies de Rosa dels Vents als mitjans? I parlen d’aspectes súper interessants!

Les colònies afavoreixen l’autonomia dels infants. Molts pedagogs i experts en educació recalquen que és bo que els nens aprenguin a tenir autonomia i a superar els obstacles del dia a dia per ells mateixos des de petits. Així ho recalca l’article sobre els beneficis educatius de les colònies d’estiu del diari Ara.

Hi ha infinites raons per les quals apuntar els vostres fills a colònies, però voleu descobrir-ne quatre de súper importants?

  1. Aprenen a valorar el pes de les decisions
  2. Són moments d’alt valor pedagògic
  3. Es produeix un creixement personal
  4. Són una pausa tecnològica per aprendre i jugar a la natura

A Nació digital us ho expliquen amb detall!

Per altra banda, heu sentit a parlar mai de la hiperpaternitat? Un model d’educació basat en la superprotecció i al que les colònies poden posar fi! Com a director comercial de Rosa dels Vents, Salvador Clarà defensa que “És bo que els nens i nenes aprenguin a ser autònoms des de petits, a superar els obstacles del dia a dia; a caure i a tornar-se a aixecar… en resum, que juguin, creixin i, malgrat les ensopegades, tinguin seguretat en ells mateixos”.  En vols saber més sobre la hiperpaternitat i com les colònies poden ajudar a superar-la? Corre i fes clic aquí!

Finalment també han recalcat la nostra gran oferta de programes on triar i remenar; colònies amb anglès, nàutiques, esportives i d’aventura amb novetats molt fresques!

Consulteu-ho a l’article de sortirambnens!

Si voleu saber més informació sobre Rosa dels Vents, podeu consultar la nostra pàgina web.

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …