Recull d’opinions dels pares sobre les colònies

Avui us portem un recull d’opinions de pares que els seus fills han realitzat alguna de les colònies de Rosa dels Vents. A punt per descobrir-les?

Les colònies de Rosa dels Vents van superar les expectatives de la Marina i la Naual!

“La meva filla Marina va tornar aquest dissabte d’Albatros. Entusiasmada, plorant, emocionada. Han estat uns dies molt especials! Jo ja m’ho imaginava però les expectatives han estat superiors. Volem agrair-vos la tasca que feu i que continueu fent feliços a tants nens i famílies!”

Anna

“La setmana passada la Naual va venir de colònies amb Rosa dels Vents. Ah, no sé a qui dirigir-me per fer-vos arribar lo contenta que ha tornat de les colònies, moltes gràcies!”

Alba

La Rita i la Berta també van tornar molt contestes… i més espavilades! L’experiència els hi ha anat d’allò més bé per guanyar més autonomia i confiança! Així ens ho expliquen la Gemma i la Mariona:

“La Rita ha tornat molt contenta, molt satisfeta, ha fet molts amics nous i l’hem trobada més espavilada”.

Gemma

“Vull agrair la setmana de colònies al Castell de Fluvià, on la meva filla Berta de 9 anys, va anar per primera vegada de colònies i tota sola. S’ho va passar molt bé i es va sentir molt ben cuidada. Gràcies de nou. Esperem poder repetir l’any vinent aquesta experiència amb vosaltres, que per ella ha estat molt i molt positiva.”

Mariona

I per acabar, molts pares destaquen la feina dels nostres súper monitors! Aquí en tenim uns quants exemples:

“Els monitors han estat fonamentals perquè el meu fill estigués tan bé…. S’ha sentit molt estimat i respectat. Moltes gràcies a tots”

Elena

“Els monitors molt bé. Són uns cracs. El meu nen estava contentíssim amb ells.”

Mireia

“Monitors molt dinàmics i agradables. Pel que diu el nen es preocupen per ells i perquè s’integrin, sense generar dinàmiques tòxiques”.

Carme

Si voleu més informació de les nostres colònies podeu entrar a la nostra pàgina web on trobareu tota la informació.

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …