Què són els monitors 24 h?

Sabem que la protecció dels nens ho és tot per a vosaltres, i per a nosaltres també. Per això a les  colònies Rosa dels Vents serem allà les 24 h per acompanyar-los i ajudar-los a créixer.

Els monitors 24 h vetllen pels nostres nens en tot moment, tant en el desenvolupament de les activitats que formen part del programa, com en l’àmbit quotidià.

S’assigna un monitor cada 10 nens, i procuren que mengin bé i cuidin la seva dieta tenint en compte les seves al·lèrgies o intoleràncies, fan un seguiment de la seva medicació en cas que es posin malalts, cuiden les pràctiques d’higiene, i també s’asseguren de que tothom es posi crema solar!

Però el més important és que fan que s’ho passin pipa les 24 h del dia, procurant que s’integrin en el grup i facin pinya.

Els monitors, a part de tenir el títol de monitor de lleure, són majors de 21 anys i tenen el títol en primers auxilis. A més, abans de començar les colònies es fa una revisió del seu perfil historial i reben una formació específica de les activitats del programa corresponent.

En Mango, un dels nostres monitors us explica tots els detalls en aquest vídeo:

I a partir d’aquí… a passar-s’ho súper bé!

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …