Our destinations: York

York, una de les ciutats històriques més antigues i impressionants de Gran Bretanya, que compta amb monuments com la muralla romana, la catedral gòtica més gran del nord d’Europa o el Centre Viking Jorvik pot ser una destinació molt top! Una barreja entre el passat i el present que no us deixarà indiferents. Així que viatgers de 13 a 17 anys, preparats per fer un curs d’anglès a York?

Les classes d’anglès, com en tots els altres cursos, consten de 3 hores diàries, de dilluns a divendres. Els grups seran de màxim 15 estudiants. Els nostres teachers realitzaran classes amenes i divertides, posant especial èmfasi a lspeaking. Parlareu sense parar, dins i fora de l’aula!

They look grat! How much are these snickers?

L’allotjament serà amb una familiy local. D’aquesta manera podran endinsar-se en la cultura i aprofundir l’anglès, ja que serà la llengua vehicular. Es sentiran més anglesos que mai!

Visita a la fàbrica de caramels i xocolatines John Bull’s. Yummy!

A més, també hi ha temps per la diversió! Els nostres monitors han preparat mooooltes activitats. Cine, bolera, jump leisure park, passeig en vaixell, esports en equip… i visites d’allò més interessants: Rock Sweet Factory, Howards Castle, Chocolate Story, Jorvik Viking Centre, entre altres. I això no és tot! Gaudireu d’una excursió de dia complet a Liverpool, Leeds o Manchester i una activitat nocturna per estada després de sopar!

Are you ready?

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a York (Anglaterra), truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …