Our Destinations: Newton Abbot

Viatgers de 13 a 17 anys, Newton Abbot us espera! La bella regió de Devon (Anglterra), envoltada de fabulosos paratges com el Parc Nacional de Dartmoor, pot ser el vostre destí per aprendre anglès a l’estranger aquest estiu!

Quines són les particularitats d’aquesta destinació? Estigueu alerta perquè són molt interessants:

· La primera de totes és que sereu l’únic hispanoparlant que s’allotjarà amb la família local, així que haureu de posar en pràctica els vostres coneixements d’anglès també fora de l’entorn acadèmic.

· La segona és que, si el clima ho permet, podreu surfejar les onades de Burgh Island! El surf és una de les activitats estrella de les moltes que els nostres monitors us hauran preparat. Cool, huh?

· I per últim, però no menys important, les espectaculars excursions que fareu a Exeter i Dartmoor, dues ciutats en les que us endinsareu de ple en la cultura anglesa.

Pinta bé oi? Doncs seguiu llegint perquè us expliquem més coses d’aquest curs d’anglès a Newton Abbot!
Les classes, de 3 h de dilluns a divendres, les fareu a l’escola Newton Abbot College Sixth Form, situada a la mateixa població. Sereu grups de màxim 15 estudiants… així que prepareu-vos per fer molta pinya!

I les activitats lúdiques i esportives no poden faltar! Els nostres monitors us n’han preparat un munt que realitzareu amb estudiants d’altres nacionalitats! Activitats com el Cricket & Dodgeball, Bubble Football, caiac o surf! Wow!

També han preparat un taller de ceràmica on decorareu la vostra pròpia tassa personalitzada, i per suposat, una nit de disco per gaudir d’una big celebration!

Are you ready? Newton Abbot is waiting for you!

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Newton Abbot (Anglaterra), truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …