Our destinations: Forres Sandle Manor School

El programa Forres Sandle Manor School, ofereix un curs d’anglès a Anglaterra per a joves entre 13 i 16 anys, concretament a Fordinbridge, un encantador poble típicament anglès. Lovely!

L’escola i residència on s’allotjaran els estudiants està situada als afores de la població, a 25 minuts del centre. Disposa d’un ampli terreny de 35 acres i unes excel·lents instal·lacions: classes equipades, sala de jocs, poliesportiu, piscina, pistes de tenis, camps de futbol… tindran de tot!

Best class ever!!!!!!

Es realitzaran 3 hores diàries d’anglès, com en tots els altres cursos, de dilluns a divendres. Els grups seran de màxim 15-20 estudiants i les classes seran impartides per professors especialitzats amb els quals aprendran, riuran i sobretot, es faran un fart de parlar per millorar a fons l’speaking i les seves habilitats lingüístiques amb projectes grupals!

A part d’aprendre anglès també passaran a fantastic time amb les activitats esportives i culturals que han preparat els monitors, incloent excursions a Bath, Bournemouth, Stonehenge o Winchester!

Excursions que inspiren!

Però també practicarem esports, es banyarem a la piscina, faran una gimcana per descobrir els racons més amagats de Fordinbridge i les nostres activitats nocturnes que mai falten! I no oblidem els concursos de talent i els tallers que trauran la seva part més creativa!

We should become fashion designers!

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès Anglaterra per a joves de Forres Sandle Manor School, truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …