Our destinations: Athlone

Situada al cor d’Irlanda, emmurallada i plena d’història, hi trobem la ciutat d’Athlone, un destí perfecte per aprendre anglès.Si teniu entre 13 i 16 anys podeu realitzar el curs d’idiomes de Rosa dels Vents allotjant-vos en una família d’Athlone mentre apreneu anglès a l’escola Marist College, situada als afores de la població.

Les classes d’anglès, com en tots els altres cursos, consten de 3 h diàries, de dilluns a divendres i els grups són de màxim 15 estudiants. Les classes són divertides i amenes, ja que es faran un fart de parlar millorant moltíssim el seu speaking! That’s great!

A part de les classes sempre hi ha temps per la diversió! Durant la seva estada podran conèixer la localitat d’Athlone i gràcies als nostres tallers de dansa, música i jocs irlandesos podran endinsar-se de primera mà en la seva cultura.

També demostraran les seves habilitats com a fotògrafs, discjòqueis o infermers amb les activitats que hem preparat.

Per combatre la calor es refrescaran realitzant activitats aquàtiques a Hodson Bay, descobriran alguna de les ciutats més importants com Galway, Dublin o Kilkenny i podran gaudir d’una nit de disco!

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Athlone (Irlanda), truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …