LAST CALL FOR PASSENGERS: ÚLTIMES PLACES

Qui no corre… no vola! Últimes places pels nostres cursos d’anglès a Anglaterra, Irlanda i Malta.

Si encara no sabeu què poden fer els vostres fills aquest estiu, no us ho penseu més i aprofiteu perquè aprenguin anglès mentre descobreixen una nova cultura, fan nous amics, gaudeixen d’indrets únics i fan very fun activities amb els nostres monitors bilingües i els professors nadius.

Encara no us hem convençut? Doncs pay attention que us descobrim uns quants punts interessants sobre els nostres cursos:

– Els cursos són de 3 hores diàries de dilluns a divendres amb horaris de matí o de tarda i un màxim de 15 estudiants per aula. A les classes es fan activitats per potenciar les habilitats comunicatives amb un èmfasi especial en els Speakings, els treballs en grup i els jocs. Els estudiants realitzen un test de nivell previ a l’inici del curs per tal d’adequar-ne les classes i, en acabar el curs, reben un Certificat d’Assistència.

– Podeu escollir entre programes d’11, 15, 21 o 27 dies de durada.

Respecte a l’allotjament, depenent de la destinació serà en Família o en Residència.

Família

– La llengua vehicular amb la família d’acollida serà sempre l’anglès.
– Als cursos a Guildford, Newton Abbot i Carlow, allotgem només un espanyol per família. En els altres programes, allotgem dos estudiants espanyols per família o inclús altres estudiants d’altres nacionalitats.
Quan s’assignen les famílies, es tenen en compte totes les preferències, dietes i necessitats especials (al·lèrgies, intoleràncies alimentàries o condicionaments mèdics).
– Procurem que les famílies siguin un reflex de la societat actual, per tant hi haurà famílies grans, famílies monoparentals, sense fills, etc.

Residència

– Els col·legis que utilitzem com a residència funcionen com a internats durant l’època escolar. Així doncs estan completament equipats i els estudiants fan vida allà (classes, activitats, lleure, menjar…).

– Els alumnes són distribuïts en les habitacions, individuals, dobles, triples, quàdruples o de major capacitat, separats per sexes.
– El règim és de pensió completa i tots els àpats es serveixen en el menjador de l’escola.
L’escola proveeix als estudiants de llençols i de servei de bugaderia (un cop en els cursos d’11 dies i dos cops en els cursos de 21 dies).
El cap de setmana, es realitza una excursió de dia sencer a poblacions turístiques de la zona.

Algunes de les nostres residències semblen tretes d’una pel·lícula de fantasia o de cavallers, com la d’Ampleforth College o Forres Sandle Manor, i d’altres es troben davant mateix de paratges increïbles, com la de Rockport School. Al nostre canal de Youtube trobareu vídeos de primera mà dels estudiants Carla, Victòria i Alex, que van gaudir d’aquesta experiència l’estiu passat.

No espereu més and don’t miss your flight! Més informació detallada sobre el funcionament dels cursos aquí

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …