Com treballem la seguretat a les colònies?

Sabem que la protecció dels vostres fills ho és tot per a vosaltres, i per a nosaltres, també. Per això avui us expliquem com treballem les mesures i els protocols de seguretat a les colònies. Tindreu la tranquil·litat de que estan en bones mans!

A Rosa dels Vents comptem amb l’ISO 9001-2015, però què vol dir això? Anualment la certificadora externa APPLUS selecciona 3 de les nostres cases de colònies assegurant-se que compleix els màxims estàndards de seguretat i qualitat. I  com ho fan? Revisant-ho tot de dalt a baix; les formacions, la satisfacció dels nostres clients i treballadors, el resultat de les auditories de seguretat i sanitat, entre altres.

A part d’aixo disposem d’un sitema propi de protocols i seguiment intern de les infraestructures, del treball dels monitors i de la seguretat de les activitats.

Els monitors 24 h vetllen pels nostres nens en tot moment, tant en el desenvolupament de les activitats com en l’àmbit quotidià. S’assigna un monitor cada 10 nens, i procuren que mengin bé i cuidin la seva dieta tenint en compte les seves al·lèrgies o intoleràncies, fan un seguiment de la seva medicació en cas que es posin malalts, cuiden de les pràctiques d’higiene, i molt important, la crema solar!!

Però el més important és que fan que s’ho passin pipa les 24 h del dia, procurant que s’integrin en el grup i facin pinya.

Les activitats que realitzem, sobretot les d’aventura, estan altament estudiades. Per cada activitat que es realitza s’analitza en detall l’espai per part de l’equip tècnic de Rosa dels Vents que, juntament amb enginyers i arquitectes, seran els encarregats del disseny i el muntatge de les estructures.

Les activitats, a més de passar per una inspecció anual per part d’una empresa externa i quatre d’anuals per part del nostre departament tècnic, cada dia passen els directors de lleure de les activitats revisant les estructures per comprovar que tot està en perfectes condicions.

Per desenvolupar-les treballem amb material homologat i els monitors s’asseguren que els nens en facin un bon ús.

Un cop tots assegurats ja ens ho podem passar bé! En Mango, un dels nostres monitors, us explica en aquest vídeo:

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …