Colònies amb equitació

Atenció futurs genets i amazones! Voleu descobrir el món de l’equitació i els cavalls? Amb les colònies d’equitació de Rosa dels Vents aprendreu a muntar i els tres passos bàsics: pas trot i galop! Arri!

Ens endinsarem a la natura i l’aventura entre cavalls mentre practiquem l’anglès, ja que tots els programes consten d’immersió lingüística i classes d’anglès. A més teniu 4 programes diferents, desenvolupats a Tossa o a Mieres, per escollir.

Preparats per descobrir quin s’adapta millor a vosaltres? Som-hi!

Riding Campus – Can Mundet (Tossa)

Unes colònies on treballareu totes les bases de l’equitació i… en anglès!!Amb monitors titulats que realitzaran classes d’anglès i que també us acompanyaran en les activitats aquàtiques i d’aventura!

Are you ready?

Beach & Horses – Mas Pinsach (Mieres) NOVETAT 2019

Dues destinacions en unes soles colònies! Una setmana a Mas Pinsach, rodejats de cavalls i una setmana a la Fosca, on gaudireu de les millors activitats nàutiques. I tot això amb immersió lingüística i classes d’anglès.

Si sou amants dels cavalls i l’aigua aquestes colònies són perfect for you!

Horses & Breath – Mas Pinsach (Mieres)

La diversió s’acosta a galop a Mas Pinsach. Gaudireu de la natura entre cavalls mentre practiqueu l’anglès all day long. A més, per completar l’estada tenim activitats d’aventura d’allò més trepidants: quads, rutes amb BTT, tir amb arc i moltes més!

Trip Campus – Mas Pinsach (Mieres)

Una estada on els cavalls i l’anglès es convertiran en grans amics! Rutes en cavall, a peu, en bicicleta; excursions i activitats d’aventura… Un autèntic luxe enmig del meravellós entorn de la Garrotxa.

Pels més actius i atrevits!

Ampleu la informació, consulteu els programes complets d’activitats i reserveu les colònies d’equitació que més us agradin a la nostra web:

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …