Our destinations: Tipperary

Atenció! Viatgers d’11 a 14 anys, amb ganes de passar-s’ho genial i millorar el seu nivell d’anglès, Tipperary us espera!

Tipperary és una població irlandesa situada a les “Midlands” i que compta amb alguns dels paisatges més fantàstics d’Irlanda. Visitar el Cahir Castle i el parc natural Fota Wild Life, i fer workshops d’arts & crafts, hip hop, i esports irlandesos, són algunes de les activitats que els nostres monitors  han preparat per a vosaltres! D’excursió cap a Waterford i Cork!

Visita a Cahir Castle
Chocolate Workshop

El curs es duu a terme a l’escola St Anne’s School, situada al centre de la població. Com en tots els altres cursos es faran 3 hores diàries de classes d’anglès (totes concentrades al matí o a la tarda) de dilluns a divendres. En aquest programa, les classes consten de dues parts, primerament tot el grup realitza una classe conjunta amb el seu professor especialitzat i posteriorment, en grups de 6 joves continuen la classe amb un nadiu irlandès. That’s Amazing!

English class

Pel que fa l’allotjament, els estudiants tindran l’oportunitat de viure en una real familiy irlandesa i endinsar-se en el seu dia a dia, coneixent en profunditat la seva cultura i estil de vida.

Are you ready for this experience?

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Tipperary (Irlanda), truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …