Our destinations: St John’s College

A Southsea, una petita població marítima del comtat de Hampshire, a tan sols 125km de Londres, s’hi troba l’escola St John’s College, ideal per aquells estudiants de 15 a 17 anys que vulguin fer un curs d’anglès a l’estranger.

L’escola, que va obrir les seves portes l’any 1908, es troba al centre de la població i disposa d’un munt d’instal·lacions, totes dins del mateix campus: classes equipades, sala d’ordinadors, sala de jocs, biblioteca, pista d’esquaix, teatre i terreny per realitzar jocs en equip! Wow! No els faltarà de res!

Com en tots els altres cursos, les classes d’anglès s’imparteixen durant 3 hores diàries, de dilluns a divendres. Els grups són de màxim 15-20 estudiants. Parlaran sense parar amb els nostres teachers i els seus companys per tornar amb un speaking més fluid! A més, també practicaran la gramàtica, el writing i el listening.

En aquest programa, els estudiants s’allotjaran dins el mateix campus, en unes precioses cases d’estil victorià, totes equipades amb sala d’estar, cuina i habitacions de 1 a 6 places amb banys comunitaris. Serà com viure realment a l’estranger! That’s great!

L’estada estarà repleta d’activitats gràcies als nostres monitors bilingües. Practicarant esports a les instal·lacions de l’escola i aniran d’excursió a Chichester, Salisbury, Southsea i Portsmouth per conèixer la zona i visitar els museus més emblemàtics. Tot això sense deixar de banda les nostres activitats nocturnes més cool!

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Anglaterra per a joves de St John’s College, truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …