Our destinations: Malta

Malta, coneguda per les seves platges increïbles i el seu clima estiuenc, és una de les destinacions més boniques del Mediterrani i, amb Rosa dels Vents, també pot ser un lloc ideal per aprendre anglès!

Amb més de 7.000 anys d’història i un paisatge on l’arquitectura i les platges són les protagonistes, Malta té molt per oferir i pot ser el destí perfecte per estudiants entre 13 i 17 anys que vulguin endinsar-se en la seva cultura allotjant-se amb una família maltesa.

Les classes es realitzen a l’escola EEC-ITIS Language Institut. La seva ubicació és molt cèntrica, prop de les botigues i cafeteries. Disposa de molt bones instal·lacions i un experimentat equip de professors.

Com en tots els altres cursos, es realitzaran 3 hores diàries d’anglès, de dilluns a divendres. Les classes es realitzaran en grups màxims de 15 estudiants i són impartides per professors especialitzats. Es treballa amb un programa en què els joves practicaran les quatre habilitats comunicatives principals de l’idioma, però fent especial èmfasi al “speaking”.

A part d’aprendre anglès, els nostres monitors han preparat un programa d’activitats molt top amb el qual descobriran el millor d’aquesta illa mediterrània: platges idíl·liques com Meliella Beach i Golden Sands, l’illa de Gozo, i Popeye Village. A més, realitzaran moltes activitats com passejar amb vaixell, anar al parc aquàtic o una nit de disco!

I tot això acompanyats d’estudiants d’altres nacionalitats! Tornaran amb un munt de noves experiències!

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Malta, truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …