Our Destinations: Ampleforth College

Que bé que s’hi està a Ampleforth! Un poble petit i tranquil, situat al Comptat de Yorkshire, al bell mig de Yorkshire Moore, considerat un dels Parcs Naturals més bonics d’Anglaterra. És l’entorn ideal per a una primera experiència a l’estranger per a joves entre 10 i 14 anys.

Aquest curs d’anglès a l’estranger es porta a terme a les insta·lacions d’Ampleforth College, una de les escoles independents líders al Regne Unit, amb unes excel·lents instal·lacions i un servei d’allotjament d’alt nivell. Situada als afores de la població, disposa de camp de rugbi, futbol, pistes de tenis, piscina coberta, poliesportiu, etc. Us deixarà de pedra!

Però no només l’escola, si no també tot el que hi ha al voltant: les ciutats de Helmsley, York o Whitby, o els paisatges del Parc Natural Yorkshire Moore, els submergiran en un entorn i una experiència autèntica i 100% anglesa.

Les classes d’anglès i les activitats

Els estudiants d’Ampleforth, com en tots els nostres cursos, faran 3 hores diàries de classes d’anglès (totes concentrades al matí o a la tarda), de dilluns a divendres. Les classes, impartides per professors especialitzats, són en grups de 15-20 alumnes, formats en funció del nivell dels estudiants. I en sentireu a parlar: l’speaking és l’estrella de les classes, tot i que també es treballa la gramàtica, el writing i el listening.

El dia a dia estarà ple d’activitats organitzades pels nostres monitors bilingües, com ara el futbol, el bàsquet, la piscina o el rugby! També farem un cotxe de curses amb material reciclat, viurem una terrorífica Horror Night amb disfresses incloses, i moltes més activitats en grup, com un concurs de talents. And in English!

Embarquem?

Consulteu la nostra web per conèixer tota la informació sobre el curs d’anglès a Anglaterra per a joves d’Ampleforth College, truqueu-nos al 935 036 035 per informar-vos sense compromís, o assistiu a les nostres Jornades Informatives i us assessorarem personalment!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …