Nou programa 2019: Beach & Horses

Dues destinacions en unes soles colònies? Aquest 2019 és possible!

Us presentem el nou programa Beach & Horses, que ofereix una setmana a La Fosca amb el programa Adrenaline Activites i una setmana a Mas Pinsach amb el programa Horses & Breath.

Primera parada: La Fosca

La primera setmana, aterraran a la casa de colònies La Fosca, situada a Palamós on podran gaudir de magnífiques activitats nàutiques amb el programa Adrenaline Activities. L’adrenalina estarà a flor de pell en tot moment!

S’atreviran a fer vela, windsurf i caiac. Els pujaran les pulsacions fent snorkel i tirant-se per la tirolina aquàtica! Posaran a prova la seva capacitat de jugar en equip fent una partida de Paintball i perdran la por a les altures amb el circuit enlairat de pons. Tremolaran d’emoció amb les rutes en BTT i el circuit de quads i també realitzaran classes d’anglès diàries.

Segona parada: Mas Pinsach

Un cop acabada la primera setmana, ben refrescats, posaran rumb a Mas Pinsach, a la Garrotxa, per passar una setmana amazing entre cavalls i naturalesa amb el programa d’immersió lingüística Horses & Breath on practicaran l’anglès all day long!

Amb el riding campus treballaran tant aspectes teòrics com pràctics per convertir-se en uns bons genets! Faran bivac sota el cel estrellat de la muntanya, descobriran paratges poc coneguts tot fent trekking i visitaran algunes ciutats properes com Banyoles i el seu gran llac!

Preparats per galopar cap aquesta aventura?

Tots els desplaçaments inclosos!

15 dies des de 795 €! Per més informació entreu a la nostra pàgina web.

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …