Com són les colònies amb anglès?

L’estiu pot ser un molt bon moment per fer créixer l’anglès mentre es diverteixen fent activitats i jugant a la natura. Una forma diferent i molt enriquidora de submergir-se en aquesta llengua i aprendre-la posant-la en pràctica!

Us oferim les millors aventures in english i amb diferents opcions perquè pugueu escollir quant d’anglès voleu que facin a les colònies:

CLASSES D’ANGLÈS + ACTIVITATS

50% classes d’anglès | 50% activitats en català

3 hores diàries de classes d’anglès amb els nostres teachers, titulats en llengua anglesa amb nivell Proficiency i Advanced. Però les nostres classes d’anglès… no són les típiques classes d’anglès!

Música, debats, enigmes, presentacions, activitats on mostrar la creativitat personal i la del grup així com diferents reptes lingüístics són algunes de les propostes pedagògiques que es duran a terme durant les sessions del curs. La nostra metodologia d’aprenentatge es basa en la comunicació, la participació activa i els projectes triats pels propis estudiants per augmentar la seva motivació.

I quan les classes acaben… Els hi esperen un munt d’activitats divertidíssimes d’aventura, nàutiques i esportives.

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA + ACTIVITATS

 100% anglès durant tota l’estada

Els monitors titulats en llengua anglesa (nivell Proficiency) i amb experiència a l’estranger, els faran parlar anglès durant tota l’estada, des del moment de la rebuda fins al comiat. A més, les tasques del dia a dia, com parar i desparar taula, els jocs de nit i les explicacions de les activitats d’aventura, també es realitzaran en anglès, per tant aprendran a fer ús de la llengua ens diferents contextos quotidians.

CLASSES D’ANGLÈS + IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

S’imparteixen 3 hores diàries de classes d’anglès i a més a més, totes les activitats i tasques del dia a dia, es realitzen íntegrament en anglès.

Amb unes colònies com aquestes, l’anglès serà la seva eina comunicativa, tant amb els companys com amb els monitors! D’aquesta manera, comunicant-se en la llengua nova fins i tot per a les coses més quotidianes, és quan realment s’interioritza un idioma. Optem per aquest enfoc per defugir de classes centrades en la memorització.


PROVES DE NIVELL I INFORME FINAL

Escolliu la modalitat que escolliu, els vostres fills/es realitzaran una prova de coneixement on-line per tal d’assignar-los a un grup o altre en funció del seu domini de l’idioma. D’aquesta manera, adaptem el nivell al ritme del grup amb l’objectiu de potenciar la participació global: tothom hi ha de poder dir la seva!

Al final de les colònies s’entregarà un diploma d’assistència a tots els participants, i un informe personalitzat de l’aprofitament del curs, per tal de que pugueu fer-ne un seguiment.


Ja veieu que podeu trobar la vostra combinació ideal d’anglès a les colònies segons les vostres necessitats. Entreu a la nostra pàgina web per descobrir tots els programes i ampliar la informació.

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …