Our Destinations: Sligo Grammar School

Situat a Sligo, una de les ciutats més boniques de la costa oest d’Irlanda, el curs d’anglès de Sligo Grammar School és una excel·lent opció per joves entre 13 i 17 dies que es vulguin endinsar en la cultura irlandesa.

L’escola compta amb un modern edifici situat a escassa distància del centre de la ciutat i amb vistes al riu Garavogue. Disposa d’àmplies aules equipades, sales d’ordinadors, menjador, pista esportiva polivalent, pista de hockey i pista de futbol.

Les classes d’anglès, com en tots els nostres cursos, s’imparteixen durant 3 hores diàries, amb professors nadius especialitzats en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estranjera, fent èmfasi en que siguin classes dinàmiques i divertides.

Pujeu a la onada de l’anglès?

L’impressionant entorn d’Sligo el converteixen en un ubicació ideal per practicar esports molt refresacants, com el surf. Veniu amb nosaltres a StrandHill Beach? It’s gonna be lots of fun!

Però això no és tot! Els nostres monitors bilingües tenen preparades moltes més activitats per integrar la cultura i la llengua anglesa en el dia a dia dels estudiants: classes de teatre, gimcanes per la ciutat, olimpíades, ocooking, entre moltes altres… I a més, una gran festa final!

Amplieu la informació i descobriu-ho tot sobre aquesta destinació dels nostres cursos d’anglès a l’estranger, amb un preu a partir de 999€ (vol inclòs) visitant la nostra pàgina web.

T’esperem!!!!!!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …