Our Destinations: Sligo Grammar School

Situat a Sligo, una de les ciutats més boniques de la costa oest d’Irlanda, el curs d’anglès de Sligo Grammar School és una excel·lent opció per joves entre 13 i 17 dies que es vulguin endinsar en la cultura irlandesa.

L’escola compta amb un modern edifici situat a escassa distància del centre de la ciutat i amb vistes al riu Garavogue. Disposa d’àmplies aules equipades, sales d’ordinadors, menjador, pista esportiva polivalent, pista de hockey i pista de futbol.

Les classes d’anglès, com en tots els nostres cursos, s’imparteixen durant 3 hores diàries, amb professors nadius especialitzats en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estranjera, fent èmfasi en que siguin classes dinàmiques i divertides.

Pujeu a la onada de l’anglès?

L’impressionant entorn d’Sligo el converteixen en un ubicació ideal per practicar esports molt refresacants, com el surf. Veniu amb nosaltres a StrandHill Beach? It’s gonna be lots of fun!

Però això no és tot! Els nostres monitors bilingües tenen preparades moltes més activitats per integrar la cultura i la llengua anglesa en el dia a dia dels estudiants: classes de teatre, gimcanes per la ciutat, olimpíades, ocooking, entre moltes altres… I a més, una gran festa final!

Amplieu la informació i descobriu-ho tot sobre aquesta destinació dels nostres cursos d’anglès a l’estranger, amb un preu a partir de 999€ (vol inclòs) visitant la nostra pàgina web.

T’esperem!!!!!!

Check Also

Obrim reserves pels cursos d’anglès a l’estranger 2020!

Ja podeu fer el check-in! Prepareu l’equipatge i, sobretot, les ganes d’aprendre anglès perquè, des …