Obrim reserves per a les colònies d’estiu 2019

SEGUR QUE S’HO PASSARAN BÉ!

Tenim bones notícies: ja hem obert les reserves per les colònies d’estiu 2019! Comença el compte enrere per gaudir d’un estiu ple d’emocions, nous amics, aventures increïbles i records inoblidables. Sigueu els primers a reservar per escollir les colònies que més us agradin!

Prepareu-vos perquè el 2019 ve carregat de novetats i opcions per a tots els gustos! Activitats d’aventura, futbol, equitació, motor… Mireu quina passada!!!!

· Si els vostres fills tenen ganes d’activitats canyeres, que es preparin per les colònies Canya Empordà! amb noves experiències a l’Estartit com el bivac, conduir una handbike, superar les proves de max cross i un munt d’activitats com la vela, el caic o el windsurf.

· Tot Aventura: unes colònies tot terreny amb un munt d’activitats per realitzar a l’espectacular entorn del Castell de Fluvià: karting, paintball, tirolina, escalada, jump extrem, BTT… S’hi aventuraran?

· Unes colònies només aptes per als adolescents més atrevits: Top Muntanya! Les cotes de diversió estaran ben amunt, i la velocitat es dispararà als Pirineus amb l’hidrospeed, un emocionant descens pel riu. A punt per unes colònies top?

· Dues cases colònies per unes colònies multi-temàtiques? El programa Beach & Horses innova oferint una estada de dues setmanes, una d’Adrenaline Activities a La Fosca, i una altra d’Anglès i Equitació a Mas Pinsach. Amb tot el desplaçament inclòs!

Reserveu ara les colònies d’estiu dels vostres fills a rosadelsvents.es

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …