NOVETATS 2019: colònies d’estiu amb nous programes i activitats!

S’acosten les colònies d’estiu 2019 Rosa dels Vents, amb més de 30 programes que inclouen moltes novetats. Esteu preparats? Tindreu moltes opcions per triar i remenar!

Amb anglès o sense, nàutiques, d’aventura, esportives, de futbol, de motor, amb equitació… Sigues protagonista de l’aventura que més t’agradi!

Nous programes 2019

  • Els vostres fills són d’activitats canyeres? Canya Empordà és un programa diferent, amb experiències noves com conduir una handbike, superar les proves del max cross, o el trepidant tragaballs, i un munt d’aventures nàutiques. Quina canya!

  • El Tot Aventura! són unes colònies tot terreny que inclouen ponts, tirolina, balance lake… i moltes més activitats com el paintball, una sessió de karting (amb la col·laboració del NM Racing Team) i unes olimpíades aquàtiques d’allò més divertides.

  • Pels més atrevits, arriba Top Muntanya! On la diversió arribarà a altituds mooooolt elevades amb activitats com l’hidrospeed, el gran circuit de ponts i tirolines al Pirineus Parc Aventura, tornejos lúdics com el futbolí… Una experiència plena d’adrenalina i diversió.

  • Dues destinacions en unes soles colònies? Innovem amb el programa Beach & Horses, que ofereix una setmana a La Fosca amb el programa Adrenaline Activities i una setmana a Mas Pinsach amb el programa Horses & Breath. Amb tot el desplaçament inclòs!

Aprofiteu els nostres descomptes!

No deixeu escapar tots els descomptes que us oferim:

10% per germà/na. Els segons, tercers i altres germans/nes que s’apuntin a les colònies tindran un 10% de descompte encara que ho facin en una altra data o programa.

10% descompte per segona tanda. Si repetiu colònies en un mateix any, a qualsevol programa, teniu un 10% de descompte a les dues tandes.

5% descompte per grup. Si en una mateixa reserva s’apunten un mínim de 5 nens o nenes, en mateixa tanda, mateixes dates i fent un sol pagament de bestreta i d’import final, gaudiran d’un 5% de descompte.

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …