New year, new language. Propòsit 2019: aprendre anglès a l’estranger!

Cada vegada que comença un nou any, vents de canvi comencen a bufar i ens plantegem nous propòsits per complir: cuidar-nos més, estalviar, ser més productius, viatjar…

Però… i els idiomes? En el món globalitzat en què vivim, cada vegada és més important saber idiomes tant per a la vida quotidiana com per a obrir nous camins laborals, per a viatjar a l’estranger, per estudiar un màster, etc.

Si un dels propòsits de 2019 és que els teus fills aprenguin anglès en un país de parla anglesa com Anglaterra o Irlanda, segueix llegint!

Per què seria un bon propòsit pel 2019 aprendre anglès a l’estranger amb Rosa dels Vents?

Perquè no és només aprendre un idioma, és l’experiència. Viatjar a l’estranger amb gent de la seva edat, durant 10, 15 o 21 dies a l’estiu és una experiència inoblidable que recordaran per sempre.

És un moment d’autosuperació, de sortir de la zona de comfort parlant una llengua que no és pròpia, amb gent nova, convivint en una residència o amb un família, amb horaris, entorns i costums diferents.

Aquestes dues o tres setmanes són un condensat d’experiències vitals que faran que tornin amb més autonomia, més confiança i més anglès of course.

Aquí us deixem alguns enllaços perquè pugueu veure experiències reals d’estudiants que ja han viscut un dels molts “millors estius de la seva vida” amb els nostres cursos d’anglès a Anglaterra i Irlanda.

Kilkenny 2018

Lipdub St John’s 2018

L’experiència de la Carla

Check Also

A Youtube, el nostre anunci 2019 ha superat el 1.490.000 de reproduccions!!

I el nou anunci del 2020?  Trencarà el rècord de reproduccions? El farem volar més …