VACANCES NADAL I DE CAP D’ANY EN FAMÍLIES

S’apropen les vancances de Nadal i a Rosa dels Vents us proposem compartir i celebrar totes les coses bones d’aquesta època de l’any… en famílies! 😉
Per això a les nostres cases de colònies hem preparat uns plans nadalencs i de Cap d’Any que faran que passeu unes festes ben diferents i molt especials!

– PLANS PER AQUESTES FESTES –

Si només podeu venir per dinar… Caaaaap problema!
Dinars de Nadal i de Sant Esteve
a Mas Badó i Castell de Fluvià, amb cuina cassolana i plats tradicionals que faran que fins i tot els més petits i exigents no es deixin res!
Des de 25 € Adults i 15 € els nens

Si teniu molts dies de festa… Vacances de Nadal inoblidables al Montseny, al Castell de Fluvià i a Mas Badó, amb un munt d’activitats nadalenques: excursió al Bosc Màgic del Pare Noel, Cagatió, construcció del Pessebre amb elements recollits del bosc, preparació de galetes nadalenques, Gran Quina de Nadal, aventura de ponts i descensos màgics… i molt més des de 24 € persona i nit.

Si voleu donar la benvinguda al 2019 fent-la grossaSúper Plans de Cap d’Any a la Costa Brava, als Pirineus i al Montseny! Amb actuacions sorpresa, ball, sopar de gala, cotilló, barra lliure i animació.
I al dia següent per baixar el sopar i fer lloc als canelons, circuit d’aventures per a tothom! Des de 99 € els adults.

Esteu preparats per passar les festes més divertides?

RESERVA

 

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …