Un hahaha-Halloween per morir-se de riure amb Rosa dels Vents!

S’acosta una de les èpoques més tenebrosament divertides de l’any… el Halloween!

A partir del 27 d’octubre us tenim preparades un munt d’activitats per a tota la família i aptes per a totes les edats: una gran festa i nit de Halloween amb ball de zombies, un trepidant recorregut per caçar fantasmes, recerca de missatges secrets ajudats per terrorífics personatges… i fins i tot volarem sobre una escombra com si fóssim bruixes!

Ja hi ha moltes famílies de dimoniets amb ganes de divertir-se que han reservat la seva plaça i ja hi ha 6 cases completament plenes. Si encara no ho heu fet, podeu reservar la vostra estada al Montseny, a la Garrotxa, a l’Estartit o a l’Empordà. I en alguns casos amb opció de “Halloween Express”: només 1 nit de diversió.

Ah! I també hi haurà castanyes per tothom! Us hi apunteu?

Més informació i reserves

Check Also

Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir …