Pont del Pilar 2018 en Família

S’acosta el Pont del Pilar 2018! De l’11 al 14 d’octubre,  4 dies per gaudir al màxim amb la família de totes les activitats que us tenim preparades, i dels monitors més divertits!

Aquest any, des de 28€ persona i nit (tot inclòs) us oferim cinc opcions per passar el Pont del Pilar sense parar quiets:

 

  • A Mas Pinsach (Mieres) us hi espera la Gran Festa Medieval, un programa d’activitats temàtic ambientat en l’edat mitjana amb torneig medieval, celebracions reials, mercats i molt més… serem camperols i cavallers, dos estils de vida ben diferents que ens faran endinsar encara més en l’època. I també visitarem la vila de Santa Pau!
  • Al Castell de Fluvià (Montseny) coneixerem un munt d’animals: les ovelles, les cabres, les gallines, els conills, els pollets… en una visita a la granja del Castell que combinarem amb altres activitats com la tirolina, l’escalada, el passeig en carro, o la festa amb ball a la discoteca, entre moltes altres.
  • A Mas Badó (Sant Quirze de Safaja) hi ha un encanteri màgic fet per bruixes i bruixots que només els nens i nenes podran desfer! També podran recòrrer el laberint del misteri i la cambra secreta… i participar en la cursa d’orientació, l’excursió a Sant Quirze, la gimcana màgica i la gran festa final! Sense oblidar la tirolina, el gronxador gegant i el tir amb arc.
  • A l’Hotel Condes del Pallars*** (Rialp) teniu l’oportunitat de passar el Pont del Pilar en un hotel de tres estrelles al Pirineu i de passar-vos-ho pipa amb l’activitat estrella del territori: el ràfting! Però no faltaran un munt d’altres activitats: kin ball, laser tag, doble tirolina, tir amb arc, cercavila, festa i animació noctura…
  • Al Pou del Glaç (Bisbal d’Empordà) us hi esperan art, aventura i gastronomia envoltats de natura:  taller de torn, taller de pastisseria, ruta en BTT, quads, futbolía humà, escalada en rocòdrom, tirolina, passejada per Les Gavarres, lleure nocturn, i molt més. Sense oblidar les activitats pels més petits, consulteu-les a la nostra web.

Més informació i reserves

✓ Amb un 20% de dte. per estades de 3 nits amb entrades el dia 11! 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …