NM Racing Team, patrocinat per Rosa dels Vents, guanyador de la categoria GT4 a les 24 h d’automobilisme de Montmeló.

Dirigit per Nil Montserrat, l’equip NM Racing Team s’ha alçat amb la primera posició en la seva categoria en una de les proves de resistència més dures del Circuit de Catalunya, completant les 24h de Barcelona amb 623 voltes circuit d’asfalt FIA de 4,655 km.

Tot i ser l’equip més jove de la graella, els pilots Lluc Ibañez (18 anys), Xavier Lloveras (18 anys), Max Llobet (18 anys), Nikolay Dmitriev (20 anys) i Maxime Guillemat (19 anys), amb el lideratge del seu team manager i coach, Nil Montserrat, han aconseguit amb gran dosi d’esforç, disciplina i esportivitat, consolidar l’equip de joves pilots NM Racing Team com un dels millors valors esportius del món del motor a Catalunya.

FENT HISTÒRIA PLEGATS
L’any passat NM Racing Team, que ja comptava amb el patrocini de Rosa dels Vents, va aconseguir la primera posició de categoria i també el primer lloc de la classificació general a la Cursa de les 24 hores de Barcelona, convertint-se en l’equip més jove de la història en assolir aquesta fita. Tot un record digne de menció!

A Rosa dels Vents estem molt orgullosos dels seus èxits i dels valors que representen, demostrant com treballant conjuntament es poden assolir èxits extraordinaris.

A TOT GAS
I qui millor que ells per dirigir les nostres colònies de Karts? El 2018 hem introduït un nou programa de colònies a la casa de colònies de la Fosca (Palamós) basat en aquesta trepidant vessant del món de la conducció amb uns monitors tècnics de luxe: els pilots de NM Racing Team, que entrenen nenes i nenes que potser algun dia també es converteixen en grans pilots!

Enhorabona equip!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …