Al setembre: let’s go de colònies!

Ens encanta aprofitar l’estiu i tot el que significa: divertir-se, refrescar-se, fer amics i viure grans aventures. Per això fins la primera quinzena de setembre els vostres fills poden anar de colònies i a més, si volen, en anglès! Amb el programa AQUADVENTURE, pasaran 8 dies divertint-se pels circuits de ponts elevats, fent tirolina, escalada o gaudint d’una sortida al parc aquàtic d’illa Fantasia! I, amb els treballs per projectes, els monitors titulats, i la immersió lingüística a través de les activitats, començaran l’escola amb l’anglès a tope. I si ara mateix voleu només aventura, oferim el programa AQUAVENTURA durant les mateixes dates, amb les mateixes activitats però sense anglès. 

I tot això a on? Doncs al Castell de Fluvià, un castell documentat des del 1154 i registrat com a patrimoni de bé artístic nacional, al cor del Montseny. El castell compta amb camps de futbol i de bàsquet, pista poliesportiva, camps d’aventura, parcs infantils, dues piscines… i fins i tot amb una granja! 

Així doncs, no deixeu que acabin les vacances sense una bona dosi d’aventura i anglès!

Informa-te’n!

Check Also

Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir …