Navega, crea i aventura’t amb Artistes en Acció!

Us imagineu una estada on pugueu realitzar activitats tan divertides i variades com vela, disseny, BTT, paddle surf, escalada, grafisme, torn, quad i tir amb arc? El programa Artistes en Acció t’ofereix tot aquest ventall i moltes més!

Situada al bell mig del Baix Empordà, El Pou del Glaç és la casa de colònies on t’iniciaràs a la navegació i viuràs mil aventures sobre rodes i cordes, alhora que desenvolupes el teu talent artístic expressant-te a través del dibuix, la il·lustració i la pintura!

Gaudeix d’un dels programes més amplis, divertits i creatius de Rosa dels Vents, també disponible amb l’opció d’immersió lingüística en anglès… No t’ho perdis!

Més informació i reserves

Check Also

Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir …