5 d’Abril · Jornada Informativa Cursos d’Anglès a l’Estranger

El millor estiu de la seva vida se’l passaran estudiant… i cada cop queda menys abans no s’enlairi l’avió cap a Anglaterra, Irlanda o Malta!

A la nostra pàgina web us expliquem amb tot detall com funcionen els nostres cursos d’anglès a l’estranger: les destinacions, la metodologia de classes, els monitors bilingües, les certificacions… però sabem que abans de prendre una decisió tan important és molt important assessorar-se bé, i us ho volem posar el més fàcil possible.

Si encara no heu reservat el curs pel vostre fill o filla, us convidem a les Jornades Informatives el proper dijous 5 d’abril al Gran Via Business and Meeting Center de Barcelona. Us esperem de 10 del matí a 8 del vespre per atendre-us de manera personalitzada i orientar-vos a l’hora d’escollir el curs que més s’adapti a les necessitats dels vostres fills.

Per poder-vos oferir la millor atenció possible, us preguem que confirmeu franja horària d’assistència. 

See you there!
📆 5 d’abril
📍Gran Vía Bussines & Meeting Center de Barcelona
🕓 De 10h a 20h 

Confirmar assistència

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …