New destination: Stratford-Upon-Avon!

Aquest any tenim una nova opció d’allotjament en família a Anglaterra: Stratford-Upon-Avon, un pintoresc poble amb gairebé un mil·lenni d’història! El ‘hit’ històric de Stratford-Upon-Avon és haver estat el lloc de naixement d’un dels escriptors més cèlebres de tots els temps: William Shakespeare!

La ciutat es troba sobre el riu Avon i d’aquí li ve el nom: ‘Stratford’ que vindria a traduir-se com districte, ‘upon avon’ sobre el riu Avon. Tot i no ser una ciutat de grans dimensions, culturalment és molt activa, sobretot pel que fa al teatre. El llegat shakespearià n’és un gran atractiu: podran visitar la casa on va néixer el dramaturg com també el Royal Shakespeare Theatre, situat a la ribera de l’Avon i lloc d’actuació de la Royal Shakespeare Company (RSC).

rsc-theatre-2291154_960_720 165414f1-b9fd-4ad8-b1e7-aa2f9e2d6668A més de les classes d’anglès, durant les tardes es realitzen activitats culturals, en què podran visitar algunes de les atraccions turístiques més importants de la ciutat, com la Butterefly Farm, el Castell de Warwick i el Shakespeare’s Schoolroom & Theather. També gaudiran d’activitats esportives i d’oci com el rollerskate, el cricket, el cinema o la swimming pool; i faran excursions per conèixer les ciutats més importants dels voltants, com Cardiff i Òxford.

To study or not to study? This is the question… La resposta aquí!

 

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …