Una tardor de por! Castanyada i Halloween en família amb Rosa dels Vents

Ja sigueu més de castanyes o de carabasses, aquesta tardor la festa està assegurada amb els nostres caps de setmana temàtics. Passadissos secrets, camins amb obstacles pel bosc, rutes màgiques, aprendre els secrets més ben guardats dels panellets, decoració de carabasses… I això és només una part.

Des de 24€ persona i nit podreu viure aquestes dates amb la il·lusió i la intensitat dels més petits! No parareu ni un segon: monitors terroríficament divertits faran de la vostra estada una gran aventura, plena d’entusiasme i riures. A més, si el que us manca és temps i no ganes de passar-ho súper bé, teniu les opcions ‘Castanyada Express’ i ‘Halloween Express’ en què només amb una nit ja podreu viure experiències inoblidables.

Així doncs ja sabeu: si voleu passar-ho de por amb total tranquil·litat, fer panellets, trobar la casa de La Castanyera enmig del bosc, volar amb una escombra màgica i fer una gimcana terrorífica, aquesta Castanyada-Halloween, seguiu la direcció de la Rosa dels Vents.

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …