NM Racing Team, patrocinat per Rosa dels Vents, es converteix en l’equip d’automobilisme més jove de la història en guanyar les 24h de Barcelona

L’equip d’automobilisme NM Racing Team ha fet història en convertir-se en l’equip més jove en guanyar les 24h de Barcelona al circuit de Montmeló. Els pilots Iván Pareras (16 anys), Marc de Fulgencio (18), Nikolay Dmitriev (18) i Maxime Guillemat (17), liderats per Nil Montserrat; team manager de l’equip, entrenador i coach dels pilots i jove pilot professional, qui va ser l’autor de la pole position i la volta més ràpida. Aquest jove equip ha aconseguit un triomf sense precedents.

Com a patrocinadors, Rosa dels Vents estem molt orgullosos d’aquesta fita, que posa de manifest la gran feina que NM Racing porta a terme com a equip de formació de joves pilots. I és que a més a més,  són molts els elements que tenim en comú amb la seva manera d’ensenyar: la formació en valors, l’esportivitat, el treball en equip, el companyersime i la cooperació per assolir l’èxit.

Davant d’una prova de resistència tan dura com són aquestes 24h, els joves pilots han demostrat ser un tot un exemple dels resultats que es poden obtenir si es treballa conjuntament per sumar. Un cop més, l’enhorabona per aquesta aquesta primera posició obtinguda entre més de 45 equips de 14 nacionalitats diferents.

Per molts èxits!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …