Jocs per viatjar jugant

Fer vacances amb els nens és una experiència molt enriquidora que enforteix molt els vincles familiars però també pot ser causant d’estrès si no hem tingut en compte alguns factors prèviament. Us volem fer un recopilatori de fàcils consells o idees a seguir per gaudir al màxim aquest estiu. La primera entrega tracta sobre el viatge, aquell moment que ocupa un període de temps important durant les vacances, ja que un cop arribem al nostre destí, podem seguir fent trajectes i és essencial saber com gestionar positivament aquests trajectes.

El consell fonamental és: Durant el trajecte que no els manqui entreteniment.

Hi ha molts jocs que es poden jugar mentre esteu al cotxe que faran que l’estona passi més ràpid. No es tracta ‘d’enxufar’ els nens amb la tablet o el mòbil. Es tracta de compartir des del primer minut de vacances.

 JOCS PER JUGAR AL COTXE PLEGATS

 — ‘Endevina el personatge’: Algú pensa un personatge i els altres l’han d’endevinar mitjançant preguntes que només es puguin respondre amb un sí o un no.

— ‘Què veus?’: Algú es fixa en quelcom que vegi i els altres han d’endevinar de què es tracta amb preguntes de sí o no.

— ‘Cadena de paraules’: Un diu una paraula, per exemple, taula i el següent ha de dir ‘taula’ i afegir una paraula nova a la cadena que comenci per la última lletra de la paraula prèvia, per exemple animal. I així, consecutivament. Guanya el que és capaç de fer la cadena més llarga sense cometre cap error ni oblidar cap paraula.

— ‘Història entre tots’: un comença explicant una història que comenci per “Vet aquí una vegada…”. La resta van continuant la història de forma molt breu (30″- 1 minut per persona). Surten històries ben curioses d’aquí 🙂

Esperem que us hagin agradat les idees de jocs per jugar viatjant que us hem proposat. Si en teniu d’altres, estarem encantats de conèixer-les.

Ens les podeu escriure al Facebook al post que publicarem sobre aquest tema!

 

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …