ÚLTIMES PLACES, ÚLTIMES PLACES… AFANYEU-VOS!!!

Ha començat el bon temps, fa calor i s’acosta l’estiu… que fa olor de colònies! A Rosa dels Vents esperem amb els braços oberts a tots els nens i nenes que vulguin passar uns dies plens d’aventures i diversió durant les vacances d’estiu.

Windsurf, vela, quad, bicicleta, escalada… tant si són de mar com de muntanya hi ha activitats per a tots els gustos! No us ho penseu més! Ja hi ha milers de joves i nens apuntats a més de 40 programes diferents!

Podeu escollir la casa i les dates que més us convinguin però queden poques places i només un mes per què comenci un estiu on, ells i elles, seran els protagonistes d’una gran aventura!

Més informació i reserves

Check Also

A Youtube, el nostre anunci 2019 ha superat el 1.490.000 de reproduccions!!

I el nou anunci del 2020?  Trencarà el rècord de reproduccions? El farem volar més …