ÚLTIMES PLACES, ÚLTIMES PLACES… AFANYEU-VOS!!!

Ha començat el bon temps, fa calor i s’acosta l’estiu… que fa olor de colònies! A Rosa dels Vents esperem amb els braços oberts a tots els nens i nenes que vulguin passar uns dies plens d’aventures i diversió durant les vacances d’estiu.

Windsurf, vela, quad, bicicleta, escalada… tant si són de mar com de muntanya hi ha activitats per a tots els gustos! No us ho penseu més! Ja hi ha milers de joves i nens apuntats a més de 40 programes diferents!

Podeu escollir la casa i les dates que més us convinguin però queden poques places i només un mes per què comenci un estiu on, ells i elles, seran els protagonistes d’una gran aventura!

Més informació i reserves

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …